Duitse Herder Kennel Oet de Poeterië

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Anne

 

Ik ben Anne. Ik ben momenteel de enige van de vijf in dit gezin die niet zo nauw betrokken is bij de hondensport. Dat is in mijn geval dan ook bijna niet mogelijk.

Anne op surfplankMijn grootste interesse ligt bij de watersport en daarvoor ben ik vooral in het zomerseizoen veel weekenden en soms hele weken weg.
Daarnaast ben ik nog aan het studeren en zit hele dagen op de Universiteit. Een hond verzorgen gaat dus niet, en dat wil ik een hond ook helemaal niet aandoen. Dat betekent niet dat ik honden niet leuk vind (wat velen denken).

Toen ik een jaar of 15 was heb ik wel een tijdje aan hondensport gedaan, ik kreeg een al helemaal afgerichte oudere hond Ody. Ik vond het werken met een hond wel leuk, maar het soort werken van VDH-africhting vond ik maar te strak, weinig speels.

Ik denk achteraf dat als we toen al behendigheid hadden gehad of dog-frisbee, dat ik me daarmee misschien meer had kunnen motiveren.

Als ik meer regelmaat in mijn dagen krijg en tijd kan vrijmaken voor een hondje komt die er heus nog wel. Ik vind het vooral leuk om met een hond te gaan hardlopen, dat geeft je rondje toch ook gelijk een functie (uitlaten). Bovendien houden sommige hondjes je lekker op tempo.

Mijn ideale leventje zou zijn in een camper met flinke hoop surfspullen beetje door Europa touren en daar past dan ook leuk een klein vuilnisbakhondje bij. Maar helaas, er moet ook nog gewerkt worden.

Voorlopig dus even geen hond voor mij, maar als ik zin heb om met een hondje te lopen ben ik altijd welkom bij pa en ma om er eentje uit te laten.

You are here: OVER ANNE